Елена Симиќ - Образовен агент за визи за Австралија

Образовен агент за визи за Австралија Елена Симиќ

Јас сум едукативен агент со големо искуство во запишувањето студенти на студии во Австралија. Преку многу години на работно искуство, успеав да запишам голем број студенти од Македонија, како и од сите делови на регионот ( Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Црна Гора) на студии во Австралија.

Исто така пружам асистенција и ги водам моите студенти во процедурата за добивање на студентска виза.

Покрај апликациите за студентски визи, јас успешно посредувам во подготовка на апликации и советување за туристички и партнер визи, како и за работни и иселенички визи преку овластен агент за миграција во Австралија.

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Советување и подготовка на Визи за Австралија

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net