ElenaSimic.net

Основни студии во Австралија

Основни студии во Австралија


Австралија изгради силна репутација за извонредност и квалитет на своите програми за високо образование.

Основните студии се нудат на универзитетите, приватните колеџи и некои TAFE институти, а секоја година се поголем број меѓународни студенти одлучуваат да се запишат на основни студии во Австралија.

Предности на основните студии во Австралија

  • Висококвалитетно образование и светски признати дипломи
  • Австралиските институции немаат приемен испит за упис на основни студии
  • Нашите дипломи за упис се признаваат и не е потребна нострификација за да запишете студии.
  • По завршувањето на основните студии, можете да аплицирате за Temporary Graduate виза и да добиете можност да работите полно работно време во период од две години

Битни информации и услови за основни студии во Австралија


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net