ElenaSimic.net

Основни студии во Канада

Основни студии во Канада


Канада е една од трите најпопуларните дестинации за студирање во светот.

На преку 100 канадски приватни и државни универзитети и колеџи, понудени се над 15.000 студиски програми, додека 11 канадски универзитети се меѓу првите 250 во светот.

Предности на основните студии во Канада

  • Главната предност на основните студии во Канада е високиот квалитет на образование
  • Дипломите и квалификациите што ги добивате се глобално признати ширум светот
  • Со студентската виза, вие и вашиот партнер имате право да работите за време на студиите, а по завршувањето на студиите, имате можност да аплицирате за Post-Graduation Work виза која ви овозможува да живеете и да работите во Канада на одреден период по студирањето
  • Пониски школарини во споредба со другите земји на англиско говорно подрачје

Битни информации и услови за основни студии во Канада


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net