ElenaSimic.net

Мастер студии во Нов Зеланд

Мастер студии во Нов Зеланд


Мастер студиите се нудат на универзитетите, како и на некои државни и приватни колеџи.

Предности на Мастер студиите во Нов Зеланд

  • На мастер програмие на универзитетите во Нов Зеланд, студентите се учат да развиваат и применуваат критичко и аналитичко размислување преку истражувачки проекти, а квалификациите кои се добиваат на студиите се високо ценети низ целиот свет
  • Со студентска виза, како студент на програмата Taught Master, имате можност да работите пола работно време (до 20 часа неделно) за време на семестарот и полно работно време за време на распустите. Како студент на Research Master, имате можност да работите полно работно време во текот на целата година
  • Со студентска виза, вашиот партнер/ка може да работи ист број на часови како и вие
  • По завршувањето на студиите, со Post-Study Work визата, имате можност да живеете и да работите во Нов Зеланд на одреден временски период, а потоа да се квалификувате и за постојан престој

Битни информации и услови за мастер студии во Нов Зеланд


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net