ElenaSimic.net

Основни студии во Америка

Основни студии во Америка


Со запишувањето во основни студии во Америка, ќе имате можност да стекнете високо квалитетно образование, знаење и вештини преку еден од најдобрите образовни системи во светот.

Предности на основните студии во Америка

  • Дипломи и квалификации ценети низ целиот свет
  • Современи наставни методи, разновидност и флексибилност на студиските програми
  • Со (F) студентската виза, имате можност да работите пола работно време (до 20 часа неделно) во склоп на кампусот, а за време распустите полно работно време
  • По завршувањето на основните студии, имате можност да го продолжите образованието и да запишете постдипломски студии со продолжување на студентска виза
  • За време на студиите или откако ќе ги завршите, можете студентската виза (F) да ја продолжите со аплицирање за Practical Training (OPT или CPT) релевантно за вашата област на студии.
  • Ако исполнувате одредени услови, после OPT или CPT можете да аплицирате за (Х1-Б) виза за привремена работа

Битни информации и услови за основни студии во Америка


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net