"Студирајте и живејте во Австралија" - Семинари во Босна и Херцеговина

29. Март, 2018 Хотел Europe, Сараево
31. Март, 2018 Хотел Talija, Бања Лука
01. Април, 2018 Хотел Drina, Бијељина
Регистрирај се
Елена Симиќ - Образовен агент за визи за Австралија

"Отклучи го успехот, студирај во Австралија!" - 3-ти саем на австралијско образование 2017

1. Oктомври, 2017

Во недела, 1 октомври, во хотелот "Хајат" во Белград, се одржа третиот саем за австралиското образование. Саемот го отвори агентот Елена Симиќ, со презентација за студирањетово Австралија. На саемот се представија образовни институции од разни австралиски градови, а почесен гостин на саемот беше Аустрејд, австралиската владина агенција за промоција на Австралија.

Фото галерија
Елена Симиќ - Образовен агент за визи за Австралија

"Што запишуваш?" - Саем за образование EDUFair 2017

10-11. Март, 2017

На 14-от по ред EDUFair, саемот за образование во Белград, Австралија како дестинација за студирање беше претставена од Елена Симиќ, образовниот агент за визи за Австралија, заедно со Аустрејд, (Australian Trade and Investment Commission), австралиската агенција за промоција на Австралија и Амбасадата на Австралија во Белград.

Фото галерија
Елена Симиќ - Образовен агент за визи за Австралија

"Мислете на иднината, студирајте во Австралија" - 2-ри саем на образованието во Австралија

8. Oктомври, 2016

Во хотелот Метропол Палас се одржа вториот саем на образованието во Австралија под името "Мислете на иднината, студирајте во Австралија" кој што беше посетен од страна на преку 600 посетители, кои имаа можност да дознаат повеќе за предностите и програмите за студирање во Австралија на едно место. Посетителите имаа можност да се запознаат со условите за упис од претставниците на австралиските образовни институции како и од образовниот агент Елена Симиќ.

Фото галерија
Елена Симиќ - Образовен агент за визи за Австралија

"Студирајте и живејте во Австралија" - 1-ви саем на образованието во Австралија

13. Септември, 2015

На првиот саем на образованието во Австралија кој се одржа на 13 септември 2015-та година во хотелот Метропол Палас под името" Студирајте и живејте во Австралија ", преку 450 посетители имаа можност лично да разговараат со представниците на австралиските образовни институции и да се информираат за можностите за студирање во Австралија.

Фото галерија