ElenaSimic.net

За мене

Елена Симиќ - Образовен агент за визи за Австралија

Образовен агент ЕЛЕНА СИМИЌ

Визи за Австралија, Канада, Америка, Нов Зеланд, Велика Британија и Европа

Јас сум едукативен агент со големо искуство во запишувањето студенти на студии во Австралија, Канада, Америка, Нов Зеланд, Велика Британија и Европа. Преку многу години на работно искуство, успеав да запишам голем број студенти од Македонија, како и од сите делови на регионот ( Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Црна Гора) на студии во странство.

Пружам асистенција и ги водам моите студенти во процедурата за добивање на студентска виза. Покрај апликациите за студентски визи, јас успешно посредувам во подготовка на апликации и советување за туристички и партнер визи, што ви овозможува да ја посетите, учите и работите.

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.


Типови на услуги

 • Советување за студирање во Австралија, Канада, Америка, Нов Зеланд, Велика Британија и Европа
 • Професионална помош при изборот на студијски програм и образовна институција
 • Упис на сите типови на студии во странство
 • Советување и подготовка на апликации за студентска виза
 • Професионална помош при подготовка на апликации за туристичка виза
 • Професионална помош при подготовка на апликации за партнер и вереничка виза
 • Застапување на апликации пред служба за имиграција

Што нудам на моите клиенти

 • Професионално советување врз основа на официјални информации од служба за имиграција
 • Транспарентност во работењето во секоја фаза на апликацијата
 • Искрен и реален пристап кон секој клиент
 • Одговорност во припремањето на апликацијата и почитување на фоговорените рокови
 • Детална процена на профилот и ситуацијата на секој клиент
 • Асистенција и пружање на поддршка и по заминувањето во странство

Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net