ElenaSimic.net

Студирање во странство


Процес на упис на студии и аплицирање за студентска виза

Тука сум да ви пружам совети и поддршка, и да ве водам низ секој чекор до посакуваната цел, преку индивидуален пристап во текот на целата процедура за упис на студии

1

Проценка на профилот

Детална проценка и анализа на профилот на секој студент, на почетокот на процесот за упис на студии.

2

Советување

Професионално советување на основа на официјални информации и долгогодишно искуство.

3

Избор на програма

Стручна помош при изборот и уписот на соодветна студиска програма на избраната образовна институција.

4

Водење и менторство

Преку индивидуален пристап, на студентите им пружам квалитетна услуга во секој чекор од процедурата.

5

Подготовка на апликацијата

Транспарентност во работата во секоја фаза на апликацијата, одговорен, искрен и реален пристап кон секој студент.

6

Аплицирање за виза

Подготовка на документи и пружање на поддршка на студентите, при аплицирањето за студентска виза.

Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net