ElenaSimic.net

Graduate и Postgraduate Certificate и Diploma во Нов Зеланд

Graduate и Postgraduate Certificate и Diploma во Нов Зеланд


Graduate и Postgraduate Certificate и Diploma се студиски програми кои се нудат на универзитетите и индивидуалните колеџи (ITP, PTE) на Нов Зеланд.

Graduate Certificate и Diploma се дизајнирани првенствено за дипломираните студенти да продолжат со понатамошно образование на напредно ниво на додипломски студии. Овие програми доаѓаат по основните студии и имаат за цел да го унапредат вашето знаење стекнато на основните студии или да го прошират на други области на студирање.

Postgraduate Certificate и Diploma се програми осмислени да ги прошират и продлабочат знаењата и вештините на поединецот. Програмите се дизајнирани како специјализации во специфични области, така што можат да бидат од голема помош при вработувањето или напредокот во кариерата, но и да ве подготват за постдипломски студии.

Предности на Graduate и Postgraduate Certificate и Diploma во Нов Зеланд

  • Овие програми се професионално ориентирани, продлабочувајќи го стекнатото знаење на основните студии, што може да биде корисно за напредувањето во вашата кариера
  • Со овие програми, можете да се фокусирате и на други, нови полиња на студии и на тој начин да започнете нова кариера
  • Со студентска виза имате можност да работите пола работно време (до 20 часа неделно) за времетраењето на наставата, и полно работно време за време на годишните одмори
  • Ако го доведете вашиот партнер на студентската виза, истите услови за работа што важат за вас се однесуваат и на него/неа
  • По завршувањето на студиите, имате право да аплицирате за Post-Study Work виза, што ви овозможува да работите во Нов Зеланд на одреден временски период, што може подоцна да ви помогне да трајно да се населите во оваа земја.

Битни информации и услови за Graduate и Postgraduate Certificate и Diploma во Нов Зеланд


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net