ElenaSimic.net

Основни студии во Нов Зеланд

Основни студии во Нов Зеланд


Основните студии во Нов Зеланд се нудат на универзитети, но исто така и во некои технички и политехнички институти, како и во приватните образовни институции.

Предности на основните студии во Нов Зеланд

  • Високото квалитетно образование е загарантирано, а квалификациите што ги добивате се признати ширум светот
  • Универзитетите во Нов Зеланд користат современи наставни методи и модерна технологија, нудат флексибилни студиски програми и атмосферата на часовите е пријатна и опуштена
  • Со студентска виза, имате можност да работите полно работно време (до 20 часа неделно) за време на семестарот, а за време на распустите, полно работно време
  • Со вашата студентска виза имате можност да доведете партнер. Истите услови за работа што важат за вас се однесуваат и на него/неа
  • По завршувањето на студиите, имате можност да аплицирате за Post-Study Work виза, што ви овозможува да живеете и да работите во Нов Зеланд некое време, што исто така може да ви обезбеди и постојан престој.

Битни информации и услови за основни студии во Нов Зеланд


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net