ElenaSimic.net

Туристичка виза за Америка

Туристичка виза за Америка


Постојат неколку видови на туристички визи за Америка:

Б-1 виза

Виза за посета на Америка за деловни цели, деловни состаноци, учество на конференции и семинари.

Б-2 виза

Туристичка виза за туристичка посета на Америка, одмор или посета на роднини или пријатели, како и патување за медицинска нега и лекување и аматерско учество во спортски, музички или културни натпревари, доколку подносителот на барањето не добива накнада за учеството.

Доколку сакате да ја посетите Америка поради деловни цели, за да присуствувате на состаноци или конференции, во туристичка цели или за посета на пријатели и семејство, како и за медицинска нега и третман, треба да аплицирате за туристичка виза.

Овој вид на виза има не-иселенички карактер.

* Future Option е консултантска агенција која обезбедува стручна помош при аплицирање за привремени визи кои ви овозможуваат посета и студирање, како и за веренички и партнер визи за Австралија кои ви овозможуваат траен престој.
* Информациите на страницата, поврзани со работа или миграција во странство, се само за информативни цели.

Одрекување од одговорност: Future Option не се занимава со посредување и наоѓање на работа во странство. Future Option не е агент за вработување или давател на услуги за вработување. Future Option не нуди консултантски услуги за работа во странство.

Важни информации за туристичката виза за Америка


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net