ElenaSimic.net

Докторски студии во Нов Зеланд

Докторски студии во Нов Зеланд


Доктроските студии во Нов Зеланд обично се нудат на универзитетите.

Предности на докторските студии во Нов Зеланд

  • Меѓународните студенти плаќаат иста цена на студирање како и домашните студенти
  • Владата на Нов Зеланд инвестира значителни средства во истражувачки проекти
  • Квалификациите, знаењето и искуството што ги добивате на докторските студии во Нов Зеланд се глобално признати и почитувани низ целиот свет
  • Со студентска виза имате можност да работите во Нов Зеланд полно работно време, а доколку имате семејство, вашите деца можат да одат на училиште под истите услови како и домашните студенти
  • По завршувањето на докторските студии, можете да живеете и да работите во Нов Зеланд со Post-Study Work виза во времетраење од три години

Битни информации и услови за докторски студии во Нов Зеланд


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net