ElenaSimic.net

Туристичка виза за Нов Зеланд

Туристичка виза за Нов Зеланд


Постојат три вида на визи за посета на Нов Зеланд:

Туристичка виза

Потребна ви е туристичка виза ако планирате да патувате во Нов Зеланд како турист, да посетите роднини или пријатели или да посеувате некој краток курс.

Групна туристичка виза

Оваа виза е наменета за групни посети, каде целата група има иста цел на посетата и ист туристички аранжман за посета на Нов Зеланд.

NZeTA

Државјани на одредени земји на кои не им е потребна туристичка виза во Нов Зеланд и кои планираат да останат во Нов Зеланд до 3 месеци, можат да аплицираат за NZeTA.

Туристичка цел значи одмор во Нов Зеланд или посета на семејство, роднини и / или пријатели. Бизнис патување во Нов Зеланд вклучува учество во конференции, преговарање или истражување на пазарот за деловни цели.

* Future Option е консултантска агенција која обезбедува стручна помош при аплицирање за привремени визи кои ви овозможуваат посета и студирање, како и за веренички и партнер визи за Австралија кои ви овозможуваат траен престој.
* Информациите на страницата, поврзани со работа или миграција во странство, се само за информативни цели.

Одрекување од одговорност: Future Option не се занимава со посредување и наоѓање на работа во странство. Future Option не е агент за вработување или давател на услуги за вработување. Future Option не нуди консултантски услуги за работа во странство.

Важни информации за туристичката виза за Нов Зеланд


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net