ElenaSimic.net

Turistička viza za Novi Zeland

Turistička viza za Novi Zeland


Postoje tri tipa vize za posetu Novog Zelanda:

Turistička viza

Turistička viza vam je potrebna ukoliko planirate da putujete na Novi Zeland kao turista, da posetite rodbinu ili prijatelje ili pohađate neki kraći kurs.

Grupna turistička viza

Ova viza je namenjena za grupne posete, gde cela grupa ima istu svrhu posete i isti turistički aranžman za posetu Novog Zelanda.

NZeTA

Državljani određenih zemalja kojima nije potrebna turistička viza za Novi Zeland i koji planiraju boravak na Novom Zelandu na period do 3 meseca mogu da apliciraju za NZeTA.

Turistička svrha podrazumeva odmor na Novom Zelandu ili posetu porodici, rodbini i/ili prijateljima. Poseta Novom Zelandu u poslovne svrhe uključuje učestvovanje na konferencijama, pregovaranje ili istraživanje tržista u poslovne svrhe.

* Future Option je konsultantska agencija koja pruža stručnu pomoć prilikom apliciranja za privremene vize koje vam omogućavaju posetu i studiranje, kao i za vereničke i partner vize koje vam omogućavaju stalni boravak.
* Informacije na sajtu, vezane za posao ili migraciju u inostranstvo su samo informativnog karaktera.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u inostranstvu. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Bitne informacije o turističkoj vizi za Novi Zeland


Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00