ElenaSimic.net

Turistička viza za Kanadu

Turistička viza za Kanadu


Postoje dva tipa turističke vize za Kanadu:

Obična turistička viza

Ukoliko planirate da putujete u Kandu radi odmora, posete rodbine ili prijatelja ili u poslovnoj svrhe, potrebno je da aplicirate za turističku vizu. Turistička viza može da se izda na maksimalan period do 10 godina, a maksimalan period posete može da bude do 6 meseci o čemu odlučuje oficir prilikom ulaska u zemlju. Ova viza može da ima "single" ili "multiple entries" o čemu odlučuje imigraciona služba prilikom obrade vašeg zahteva za vizu.

Super viza

Ova viza je namenjena roditeljima, bakama i dedama državljanima Kanade kao i onima koji imaju stalni boravak u Kanadi. Ova viza omogućava duži period boravka prilikom jedne posete Kanade u trajanju do 2 godine. Takođe ovo je "multiple entries" viza pa možete da imate više ulazaka u Kanadu u periodu važnosti vize. Ukoliko ste podobni za ovu vizu, međutim planirate kraći boravak u Kanadi, možete da aplicirate za običnu turističku vizu.

Turistička svrha podrazumeva odmor u Kanadi ili posetu porodici, rodbini i/ili prijateljima. Poseta Kanade u poslovne svrhe uključuje učestvovanje na konferencijama, pregovaranje ili istraživanje tržista u poslovne svrhe.

Državljanima određenih zemalja nije potrebna turistička viza, već je potrebno da aliciraju za Electronic Travel Authority (ETA).

* Future Option je konsultantska agencija koja pruža stručnu pomoć prilikom apliciranja za privremene vize koje vam omogućavaju posetu i studiranje, kao i za vereničke i partner vize koje vam omogućavaju stalni boravak.
* Informacije na sajtu, vezane za posao ili migraciju u inostranstvo su samo informativnog karaktera.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u inostranstvu. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Bitne informacije o turističkoj vizi za Kanadu


Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00