"Studirajte i živite u Australiji" - Seminari u Bosni i Hercegovini

29. Mart, 2018 Hotel Europe, Sarajevo
31. Mart, 2018 Hotel Talija, Banja Luka
01. April, 2018 Hotel Drina, Bijeljina
Registruj se
Elena Simić - Agent za vize za Australiju

"Otključaj uspeh, studiraj u Australiji!" - 3. sajam australijskog obrazovanja 2017

1. Oktobar, 2017

U nedelju 1. oktobra u hotelu Hyatt u Beogradu održan je treći sajam australijskog obrazovanja. Sajam je otvorio agent Elena Simic prezentacijom o studiranju u Australiji. Na sajmu su se predstavili obrazovne institucije iz različitih australijskih gradova, a počasni gost sajma bio je Austrade, australijska vladina agencija za promociju Australije.

Foto galerija
Elena Simić - Agent za vize za Australiju

"Šta upisujes?" - Sajam obrazovanja EDU Fair 2017

10-11. Mart, 2017

Na 14. po redu EDUFair sajmu obrazovanja u Beogradu, Australiju kao destinaciju za studiranje predstavila je Elena Simić, agent za studiranje i odlazak u Ausraliju, zajedno sa Austrade-om (Australian Trade and Investment Commission), australijskom vladinom agencijom za promociju Australije i ambasadom Australije u Beogradu.

Foto galerija
Elena Simić - Agent za vize za Australiju

"Mislite na budućnost, studirajte u Australiji" - 2. sajam australijskog obrazovanja 2016

8. Oktobar, 2016

U hotelu Metropol Palace odrzan je 2. sajam australijskog obrazovanja pod nazivom "Mislite na budućnost, studirajte u Australiji" koji je posetilo preko 600 posetilaca, koji su imali priliku da saznaju više o pogodnostima i programima studiranja u Australiji na jednom mestu, kao i sve detalje oko uslova upisa od predstavnika australijskih obrazovnih institucija i od agenta za obrazovanje Elena Simić.

Foto galerija
Elena Simić - Agent za vize za Australiju

"Studirajte i živite u Australiji" - 1. sajam australijskog obrazovanja 2015

13. Septembar, 2015

Na 1. sajmu australijskog obrazovanja pod nazivom "Studirajte i živite u Australiji", koji se održao 13. septembra 2015. godine u hotelu Metropol Palace, preko 450 posetilaca su imali mogućnost da lično razgovaraju sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija i da se informišu o mogućnostima studiranja u Australiji.

Foto galerija