ElenaSimic.net

Kurs engleskog jezika u Australiji

Kurs engleskog jezika u Australiji


Pohađanje kursa engleskog jezika je jedna od najpopularnijih opcija studiranja u Australiji.

Prednosti pohađanja kursa engleskog jezika u Australiji

  • Ukoliko niste sigurni u svoje znanje engleskog jezika ili niste ostvarili željenu ocenu na IELTS testu, kurs engleskog jezika može biti pravi izbor za Vas budući da za upis nije neophodan položen IELTS test
  • Imate mogućnost da svakog ponedeljka počnete sa pohađanjem kursa
  • Možete mnogo brže da unapredite znanje engleskog jezika nego kada biste pohađali kurs u vašoj matičnoj zemlji
  • Učenje engleskog jezika možete iskoristiti kao period za prilagođavanje na nov način života, novu kulturu i na udaljenost od porodice
  • Po završetku kursa engleskog jezika, vizu možete da produžite iz Australije i nastavite svoje studije

Opcije studiranja engleskog jezika u Australiji

Postoje različite vrste kurseva engleskog jezika, a ovo su neke od najpopularnijih opcija koje su studentima na raspolaganju:

  • General English - Ovaj kurs je pre svega namenjen polaznicima sa osnovnim nivoom engleskog jezika. Ukoliko Vam je cilj da unapredite svoje znanje engleskog jezika za svakodnevnu upotrebu putovanja, poslovne svrhe ili kako biste dobili osnovni nivo znanja koji ćete dalje moći da nadograđujete, ovaj vid kursa je najbolja opcija za Vas.
  • English for Academic Purposes - Kurs engleskog jezika za akademske svrhe, je pravi izbor ako je vaša želja da dalje nastavite svoje školovanja ne nekom od univerziteta ili koledža u Australiji. Ovde ćete dobiti potrebno znanje kako biste mogli bez poteškoća da pratite i učestvujete u nastavi.
  • IELTS Preparation - Ukoliko planirate da polažete ILETS test zbog daljih studija ili usavršavanja ali vam je prethodno potrebna priprema, ovaj kurs je najbolja opcija za vas. Takodje pored pripreme za ILETS test postoje kursevi za pripremu i drugih vrsta međunarodno priznatih testova engleskog jezika kao što su CAE, CPE.

Bitne informacije i uslovi za kurs engleskog jezika u Australiji


Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00