Turistička viza za Kanadu

Turistička viza za Kanadu


Postoje dvije vrste turističke vize za Kanadu:

Obična turistička viza

Ukoliko planirate putovati u Kandu zbog odmora, posjete rodbini ili prijateljima ili u poslovne svrhe, potrebno je prijaviti se za turističku vizu. Turistička viza može se izdati na maksimalno razdoblje do 10 godina, a maksimalno razdoblje posjete može biti do 6 mjeseci, o čemu odlučuje službenik prilikom ulaska u zemlju. Ova viza može imati "single" ili "multiple entries" o čemu odlučuje imigracijska služba prilikom obrade vašeg zahtjeva za vizu.

Super viza

Ova viza je namijenjena roditeljima, bakama i djedovima državljanima Kanade kao i onima koji imaju stalni boravak u Kanadi. Ova viza omogućuje duže razdoblje boravka prilikom jedne posjete Kanade u trajanju do 2 godine. Također, ovo je "multiple entries" viza pa možete imati više ulazaka u Kanadu u razdoblju važenja vize. Ukoliko ste podobni za ovu vizu, međutim planirate kraći boravak u Kanadi, možete se prijaviti za običnu turističku vizu.

Turistička svrha podrazumijeva odmor u Kanadi ili posjet obitelji rodbini i/ili prijateljima. Posjeta Kanade u poslovne svrhe uključuje sudjelovanje na konferencijama, pregovaranje ili istraživanje tržista u poslovne svrhe.

Državljanima određenih zemalja nije potrebna turistička viza, već je potrebno prijaviti se za Electronic Travel Authority (ETA).

Važne informacije o Turističkoj vizi za Kanadu


Savjetovanje i priprema za vize za Australiju, Ameriku, Kanadu i N.Zeland

Savjetovanje možete zakazati svakog radnog dana u uredu u Makedonskoj 30 u Beogradu ili online putem Skype/Viber-a, a prije toga potrebno je popuniti upitnik procjene profila.

Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00