ElenaSimic.net

Партнер виза за Австралија

Партнер виза за Австралија


Австралиската партнер миграциона шема се состои од две категории на визи, партнер и вереничка виза, а вкупно постојат три различни визи:

Onshore Partner виза (Подкласи 820/801)

Offshore Partner виза (Подкласи 309/100)

Prospective Marriage виза –вереничка виза (Подкласа 300)

Партнер миграционата шема им овозможува на австралиските државјани, оние кои имаат виза за постојан престој во Австралија, како и граѓаните на Нов Зеланд да ги спонзорираат своите партнери за да им се придружат во Австралија.

Партнер миграционата шема се однесува на:

  • Венчани партнери
  • Верени партнери
  • Вонбрачни партнери (вклучувајќи вонбрачни партнери од ист пол)

Апликантите можат да аплицираат за партнер виза во или надвор од Австралија и треба да исполнат специфични критериуми пред да се издаде визата.

* Future Option е консултантска агенција која обезбедува стручна помош при аплицирање за привремени визи кои ви овозможуваат посета и студирање, како и за веренички и партнер визи за Австралија кои ви овозможуваат траен престој.
* Информациите на страницата, поврзани со работа или миграција во странство, се само за информативни цели.

Одрекување од одговорност: Future Option не се занимава со посредување и наоѓање на работа во странство. Future Option не е агент за вработување или давател на услуги за вработување. Future Option не нуди консултантски услуги за работа во странство.

Важни информации за партнер визи за Австралија


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net