ElenaSimic.net

Докторски студии во Америка

Докторски студии во Америка


Докторските студии се највисок степен на образование во САД и овие квалификации ги подготвуваат студентите за факултетски и истражувачки позиции, како и за други кариери на кои им се потребни напредни знаења и вештини за истражување.

Предности на доктроските студии во Америка

  • За докторските студии во САД се бираат најперспективните студенти врз основа на претходните достигнувањата, личниот потенцијал и тестовите при уписот
  • Квалификациите и знаењето што ги добивате на вашите докторски студии во САД се глобално признати и ценети во целиот свет
  • Завршените докторски студии во САД ви ја отвораат вратата за одлично вработување во оваа земја, како и за постојан престој

Битни информации и услови за докторски студии во Америка


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net