ElenaSimic.net

Мастер студии во Канада

Мастер студии во Канада


Канада е земја со висока репутација за мастер студии.

Програмите за мастер студиите се нудат на универзитетите и обично се надоврзуваат на претходно истражуваната област на основните студии.

Предности на Mастер студиите во Канада

  • Дипломата, квалификациите и аналитичките вештини кои што ќе ги стекнете на мастер студиите во Канада се глобално признати и ценети ширум светот
  • Со студентската виза, вие и вашиот партнер имате право да работите за време на студиите, а по завршувањето на студиите, имате можност да аплицирате за Post-Graduation Work виза која ви овозможува да живеете и да работите во Канада на одреден период по студирањето
  • Работното искуство што ќе го стекнете по завршувањето на студиите може да ви помогне да се квалификувате за постојан престој во Канада.

Битни информации и услови за мастер студии во Канада


Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net