ElenaSimic.net

Future Fair 2022

Details

Датум

22.10.2022

Време

11:00-15:00

Локација

Place

Marriott Hotel

Град

skopje, Македонија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Future Fair 2022 "Study in Australia and Canada" - skopje

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net