ElenaSimic.net

Future Fair

Details

Датум

23.10.2022

Време

12:00-16:00

Локација

Place

Хотел Фалкенштајнер

Град

belgrade, Србија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Future Fair "Студирај во Австралија и Канада" - belgrade

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net