ElenaSimic.net

Саем на австралиско образование

Details

Датум

29.10.2019

Време

17:00-20:00

Локација

Place

Banjalučki sajam

Град

banja_luka, Босна и Херцеговина

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Future Option" - banja_luka

На 2-риот саем на австралиско образование во Бања Лука, кој се одржа на 29 октомври 2019 година на Саемот во Бања Лука, посетителите имаа можност да се информираат за опциите за студирање во Австралија и да разговараат со претставници на австралиските образовни институции.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net