ElenaSimic.net

Саем на австралиско образование

Details

Датум

30.10.2019

Време

17:00-20:00

Локација

Place

Hotel Sheraton

Град

zagreb, Хрватска

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Future Option" - zagreb

На 30.10.2019 во хотелот Шератон во Загреб се одржа  2-от саем на австралиско образование во Хрватска. Саемот го отвори Елизабет Букан, представник на австралиската амбасада во Загреб, по што Елена Симиќ одржа презентација за студирање во Австралија.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net