ElenaSimic.net

Вебинар во Македонија

Details

Датум

27.11.2021

Време

11:00-13:00

Локација

Place

Online

Град

online, Македонија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Вебинар во Македонија "Future Option" - online

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net