ElenaSimic.net

Семинар во Сараево

Details

Датум

29.03.2018

Време

17:30-19:00

Локација

Place

Hotel Europe

Град

sarajevo, Босна и Херцеговина

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Семинар во Сараево "Студирајте и живејте во Австралија" - sarajevo

Во четврток, 29-ти март, во хотелот "Европа" во Сараево, одржан е семинарот "Студирајте и живејте во Австралија", на кој што посетителите можеа да се запознаат со опциите и условите за студирање али и со другите визи за Австралија. Семинарот го водеше образовниот агент и директор на агенцијата Future  Option, Елена Симиќ, која што со години успешно посредува за австралиски визи.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net