ElenaSimic.net

Семинар во Нови Сад

Details

Датум

05.05.2018

Време

13:00-15:00

Локација

Place

Новосадски сајам

Град

novi_sad, Србија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Семинар во Нови Сад "Студирајте и живејте во Австралија" - novi_sad

Образовниот агент Елена Симиќ, директорката на агенцијата Future Option, одржа семинар „Студирај и живеј во Австралија„, на Новосадскиот саем, во сабота, на 5-ти мај 2018 година. Посетителите имаа прилика да се информираат кои се опциите и условите за студирање во Австралија, како и за другите визи за Австралија.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net