ElenaSimic.net

Семинар во Ниш

Details

Датум

06.05.2018

Време

13:00-15:00

Локација

Place

New City Hotel

Град

nis, Србија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Семинар во Ниш "Студирајте и живејте во Австралија" - nis

Во хотелот во Ниш, одржан е семинарот „Студирај и живеј во Австралија„, во недела, на 6-ти мај 2018. година. Образовниот агент Елена Симиќ одржа презентација во врска со опциите на студирање, условите за добивање на студентска, но и на партнер и туристичка виза, а после презентацијата одговараше на прашањата на посетителите.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net