ElenaSimic.net

Семинар во Бијељина

Details

Датум

01.04.2018

Време

12:00-14:00

Локација

Place

Хотел Дрина

Град

bijeljina, Босна и Херцеговина

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Семинар во Бијељина "Студирајте и живејте во Австралија" - bijeljina

Третиот семинар по ред во Босна и Херцеговина, под називот "Студирајте и живејте во Австралија", се одржа на 1-ви април во хотелот "Дрина" во Бијељина. Елена Симиќ, директорката на агенцијата Future Option ја представи Австралија како дестинација за студирање и одговори на прашањата на посетителите во врска со условите и можностите за студирање во Австралија.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net