ElenaSimic.net

Семинар во Бања Лука

Details

Датум

31.03.2018

Време

12:00-14:00

Локација

Place

Хотел Јелена

Град

banja_luka, Босна и Херцеговина

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Семинар во Бања Лука "Студирајте и живејте во Австралија" - banja_luka

Во склоп на семинарите "Студирајте и живејте во Австралија" во Босна и Херцеговина, се одржа вториот семинар по ред, во сабота, на 31-ви март во Бања Лука, во хотелот "Јелена". Акредитираниот обрзовен агент за Австралија, Елена Симиќ, на посетителите им ги представи можностите за студирање во Австралија и ги информираше во врска со условите за добивањето на различни визи за Австралија.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net