ElenaSimic.net

Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настани
  • /
  • Саем на австралиско образование "Мислете на иднината, студирајте во Австралија"

Details

Датум

08.10.2016

Време

12:00-16:00

Локација

Place

Хотел Metropol Palace

Град

belgrade, Србија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Мислете на иднината, студирајте во Австралија" - belgrade

Во хотелот Метропол Палас се одржа вториот саем на образованието во Австралија под името "Мислете на иднината, студирајте во Австралија" кој што беше посетен од страна на преку 600 посетители, кои имаа можност да дознаат повеќе за предностите и програмите за студирање во Австралија на едно место. Посетителите имаа можност да се запознаат со условите за упис од претставниците на австралиските образовни институции како и од образовниот агент Елена Симиќ.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net