ElenaSimic.net

Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настани
  • /
  • Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Details

Датум

27.10.2018

Време

12:00-16:00

Локација

Place

Hotel Metropol Palace

Град

belgrade, Србија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - belgrade

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net