ElenaSimic.net

Саем на австралиско образование

Details

Датум

27.10.2019

Време

12:00-16:00

Локација

Place

Hotel Metropol Palace

Град

belgrade, Србија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Future Option" - belgrade

Агенцијата за образование во странство, Future Option, организираше саем на австралиско образование на 27 октомври 2019 година во хотелот Метропол Палас во Белград. Директорката на агенцијата Future Option, Елена Симиќ, го отвори саемот со презентација за студирањето во Австралија, по што присутните имаа можност да разговараат со претставници на австралиските образовни институции. Саемот го посети и амбасадорката на Австралија во Србија. 

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net