ElenaSimic.net

Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настани
  • /
  • Саем на австралиско образование "Отклучи го успехот, студирај во Австралија!"

Details

Датум

01.10.2017

Време

12:00-16:00

Локација

Place

Hotel Hyatt

Град

belgrade, Србија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Отклучи го успехот, студирај во Австралија!" - belgrade

Во недела, 1 октомври, во хотелот "Хајат" во Белград, се одржа третиот саем за австралиското образование. Саемот го отвори агентот Елена Симиќ, со презентација за студирањетово Австралија. На саемот се представија образовни институции од разни австралиски градови, а почесен гостин на саемот беше Аустрејд, австралиската владина агенција за промоција на Австралија.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net