Саем на книгата и образованието

Details

Датум

22.10.2017

Време

10:00-20:00

Локација

Place

Beogradski sajam

Град

Beograd, Srbija

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на книгата и образованието "Клучот е во книгите" - Beograd

Агенцијата Future Option беше еден од излагачите на Белградскиот саем на книга и образование, кој траеше од 25.10 до 29.10.2017. Во сабота на 28-ми октомври, Елена Симиќ, директорката на агенцијата одржа презентација за опциите на студирање во Австралија, деталите поврзани со процесот на аплицирање за виза и за тоа како изгледа студентскиот живот во Австралија.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка на Визи за Австралија

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net