Саем на австралиско образование

Details

Датум

25.10.2018

Време

16:00-18:30

Локација

Place

City Hall CENTER

Град

Skopje, Makedonija

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - Skopje

Сподели со пријатели


Советување и подготовка на Визи за Австралија

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net