ElenaSimic.net

Саем на австралиско образование

Details

Датум

26.10.2019

Време

11:30-15:30

Локација

Place

Marriott Hotel

Град

skopje, Македонија

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Future Option" - skopje

На 26 октомври 2019 година во хотелот Мериот во Скопје, се одржа 2-от саем на австралиско образование, кој привлече голем број на посетители, кои имаа можност да се информираат за предностите на студирањето и студиските програми во Австралија, како и за условите на упис од претставниците на австралиските образовни институции и образовниот агент Елена Симиќ.

Сподели со пријатели


Советување и подготовка за студирање и визи

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net