Саем на австралијско образование

Details

Date

28.10.2018

Time

12:00-16:00

Location

Place

Hotel Bosna

City

Banja Luka, BiH

Organization

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралијско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - Banja Luka

Сподели со пријатели


Советување и подготовка на Визи за Австралија

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net