ElenaSimic.net

Future Fair 2023

Detalji

Datum

31.10.2023

Vreme

17:00-20:00

Lokacija

Mesto

Hotel Hyatt

Grad

belgrade, Srbija

Organizacija

Elena Simić - Obrazovni agent

Future Fair 2023 "Studiraj u inostranstvu" - belgrade

U beogradskom hotelu Hyatt 31. oktobra 2023. održan je, po sada već dobro poznatoj tradiciji, sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu ,,Future Fair”. Organizator ove manifestacije bila je agencija Future Option, koja već dugi niz godina uspešno šalje mlade ljude u najdalje krajeve sveta u potrazi za vrhunskim obrazovanjem.

U fokusu ovogodišnjeg sajma bile su zemlje engleskog govornog područja: Australija, Novi Zeland, Amerika i Kanada. Veliki broj obrazovnih institucija iz ovih zemalja predstavio je svoje programe zainteresovanim studentima. Mladi ljudi iz Srbije i regiona imali su prilike da saznaju sve o studijama IT tehnologija, inžinjerstva, medicine, ugostiteljstva, turizma, sporta, prava, ekonomije i brojnim drugim oblastima.

Škole učesnice ovogodišnjeg sajma pružaju mogućnosti studiranja na različitim nivoima, počevši od osnovnih, master, doktorskih, pa sve do stručnih studija i kurseva engleskog jezika.

Na sajmu je svoje usluge predstavila i agencija Future Option, koja studentima pruža podršku od same ideje o studiranju u inostranstvu, do realizovanja procesa upisa i dobijanja studentske vize.

Sajam su otvorili i svojim prisustvom uveličali ambasador Australije u Srbiji i predstavnici Ambasade Kanade, a o uspehu same manifestacije svedoče mnogobrojni osmesi i puno poverenje studenata kojima Future Option pomaže u ostvarivanju snova o boljoj budućnosti.

Podeli sa prijateljima


Savetovanje i priprema za studiranje i vize

Savetovanje možete zakazati svakog radnog dana u kancelariji u Makedonskoj 30 u Beogradu ili online putem Skype/Viber-a, a pre toga potrebno je da popunite upitnik procene profila.

Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00