ElenaSimic.net

Vebinar 2020 - Studiranje u zemljama engleskog govornog područja

  • Početna
  • /
  • Blog
  • /
  • Vebinar 2020 - Studiranje u zemljama engleskog govornog područja

Vebinar 2020 - Studiranje u zemljama engleskog govornog područja


Agencija Future Option organizuje vebinar, 01. Novembra 2020 (nedelja) u periodu od 13 – 15:30h preko Zoom platforme, na temu “Studiranje u zemljama engleskog govornog područja”.

Učesnici vebinara će moći da se informišu o studiranju u Australiji, Novom Zelandu, Kanadi i Americi, kao i mogućnostima koje ove zemlje nude međunarodnim studentima tokom i nakon studija.

Na vebinaru će biti predstavljen veliki broj koledža i univerziteta iz zemalja engleskog govornog područja, a učesnici će imati priliku da čuju i prezentacije nekih od ovih obrazovnih institucija.

Vebinar će voditi Elena Simić, registrovani agent i direktor agencije Future Option, i ona će održati prezentacije o opcijama studiranja, proceduri i uslovima za upis i dobijanje studentske vize, mogućnostima koje pruža studentska viza, kao i radu u toku i nakon studiranja u ovim zemljama.

Australija, Novi Zeland, Kanada i Amerika su među najpopularnijim destinacijama studiranja u svetu, i zemlje koje godišnje prime preko 2 miliona međunarodnih studenata. Prestižne obrazovne institucije, kvalitetno obrazovanje, mogućnosti studiranja svih programa na engleskom jeziku, šanse za posao u toku i nakon studiranja su razlog zašto se veliki broj međunarodnih studenata odlučuje da studira baš u ovim zemljama.

Učesće na vebinaru je besplatno, ali je obavezna registracija na sajtu agencije za studiranje u inostranstvu Future Option, koja je usko specijalizovana za studije u zemljama engleskog govornog područja.

Izvor: Budi Kengur

Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00