ElenaSimic.net

Vebinar 2021 - Studiranje u zemljama engleskog govornog područja

  • Početna
  • /
  • Blog
  • /
  • Vebinar 2021 - Studiranje u zemljama engleskog govornog područja

Vebinar 2021 - Studiranje u zemljama engleskog govornog područja


Agencija Future Option organizuje vebinar, 28. Novembra (nedelja) u periodu od 11 - 13h preko Zoom platforme, na temu “Studiranje u zemljama engleskog govornog područja”.

Učesnici vebinara će moći da se informišu o studiranju u Australiji, Kanadi, Americi i Novom Zelandu, kao i mogućnostima koje ove zemlje nude međunarodnim studentima tokom i nakon studija.

Vebinar će voditi Elena Simić, licencirani obrazovni agent i direktor agencije za studiranje u inostranstvu Future Option, i ona će održati prezentacije o opcijama studiranja, proceduri i uslovima za upis i dobijanje studentske vize, stipendijama, mogućnostima koje pruža studentska viza, radu u toku i nakon studiranja kao i o trenutnim pravilima putovanja u ove zemlje.

Učešće na vebinaru je besplatno ali je registracija putem ovog linka obavezna!

Učesnici Future Option vebinara 2021

Torrens University

Zlatni sponzor ovogodišnjeg sajma, Univerzitet Torrens je privatni univerzitet sa kampusima u Sidneju, Melburnu i Brizbejnu, i po jedan u Adelejdu i Oklandu, na kojima nudi veliki broj stručnih (VET) programa, osnovnih i postdiplomskih studija iz oblasti dizajna i kreativne tehnologije, biznisa, menadžmenta, ugostiteljstva, obrazovanja, sportskog menadžmenta, zdravstvene zaštite i nege, ali i kurseve engleskog jezika.

Centennial College

Centennial College je državni koledž lociran u Torontu koji ima 5 kampusa i 7 specijalizovanih akademskih škola. Koledž nudi programe iz oblasti biznisa, inženjerske tehnologije i primenjenih nauka, komunikacija, medija, umetnosti i dizajna, javnog zdravstva, ugostiteljstva, turizma i kulinarstva, saobraćaja kao i kurseve engleskog jezika i pripremnih programa za koledž i akademske studije.

Većina programa na Centennial-u nudi mogućnost sticanja radnog iskustva u Kanadi i podobnost za priznavanje od strane kanadskih profesionalnih asocijacija.

Fanshawe College

Fanshawe College se nalazi u prelepom “Šumskom gradu” Londonu, Ontario, Kanada.

Fanshawe nudi više od 200 programa domaćim i međunarodnim studentima svake godine, pomažući im da otkriju svoj potencijal i postignu uspeh u različitim oblastima koje uključuju primenjene umetnosti, poslovanje, zdravstvenu negu, ljudske resurse, ugostiteljstvo i tehnologiju.

University of Western Australia

Univerzitet Zapadne Australije se nalazi u Pertu i osnovan je 1911. godine. Član je Group of Eight, grupe koju čini 8 najboljih univerziteta Australije, najbolji je u Zapadnoj Australiji i jedan od najprestižnijih u zemlji.

Univerzitet nudi osnovne i postdiplomske studije iz oblasti biomedicine, arhitekture, obrazovanja, prirodnih nauka, ekonomije, građevinarstva, poljoprivrede itd.

Griffith University

Griffith University je jedan od najprestižnijih univerziteta u Australiji koji ima kampuse u Brizbejnu i Gold Coast-u.

Uvršten u 2% najboljih univerziteta širom sveta, Griffith nudi studije iz biznisa i prava, kriminologija i pravo, obrazovanja; inženjeringa, IT-a i vazduhoplovstva, nauke i životne sredine, arhitekture, građevinarstva i planiranja, medicine, stomatologije i zdravstva, humanističke nauke, jezici i društvene nauke, muzike i scenske umetnosti, kao i vizuelne i kreativne umetnosti.

Kaplan Business School

Kao jedna od mlađih obrazovnih ustanova, Kaplan Business School uspeo je da za kratak period preraste u jednog od lidera u obrazovanju u Australiji.

Danas ima četiri kampusa u Adelejdu, Brizbejnu, Melburnu i Sidneju i nudi veći broj programa za osnovne i postdiplomske studije iz oblasti biznisa, menadžmenta, marketinga, turizma, računovodstva, zdravstvenih usluga, preduzetništva i liderstva.

TAFE International Western Australia

TIWA je organizacija koja objedinjuje razgranatu mrežu TAFE koledža Zapadne Australije i koja je zadužena za profesionalno i stručno obrazovanje međunarodnih studenata i najveći provajder stručnih programa na teritoriji Zapadne Australije.

Neke od glavnih studijskih oblasti su računovodstvo, biznis i menadžment, avijacija, kreativna industrija, digitalne medije, predškolsko vaspitanje, zdravstvena nega, pomorstvo, ekologija, zaštita životinja, ugostiteljstvo, fitnes itd.

Lonsdale Institute

Lociran u centru Melburna i Sidneja, Lonsdale nudi stručne programe iz oblasti biznisa i preduzetništva, kao i kurseve engleskog jezika. Stručni programi fokusirani su na profesionalne veštine potrebne za napredak u karijeri, a škola engleskog jezika nudi udoban prostor za sticanje znanja na individaulnom nivou razumevanja svakog učenika.

Langara College

Langara College je državni koledž čiji kampus se nalazi u Vankuveru. Langara nudi akademske programe, kurseve engleskog jezika i post diplomske programe koje vode studente do uspešne akademske i profesionalne budućnosti.

Douglas College

Douglas College je najveći državni koledž u Britanskoj Kolumbiji i nalazi se u Vankuveru. Koledž ima preko 20.000 studenata od kojih je 3.500 međunarodnih studenata koji dolaze iz 90 zemalja. Douglas College nudi preko 100 programa osnovnih akademskih studija, graduate diploma i postdiplomskih programa iz oblasti biznisa, ugostiteljstva i turizma, umetnosti, nauka, inženjerstva, IT, dramskih i muzičkih umetnosti.

Saskatchewan Polytehnic

Saskatchewan Polytechnic je državni koledž koji ima kampuse u četiri najveća grada provincije Saskačevan.
Više od 150 programa koji se nude na ovom koledžu omogućavaju unosne karijere u oblasti biznisa, informacionih tehnologija, zdravstva, rudarstva, saobraćaja i drugih sektora

Norquest College

Smešten u centru Edmontona, NorQuest College je državni koledž u glavnom gradu Alberte gde studira preko 20.000 studenata godišnje.

Njihovi stručni programi, diplome i sertifikati omogućavaju uspešne karijere u oblastima zdravstva, socijalne zaštite, biznisa, životne sredine i tehnologija.

Future Option - Organizator vebinara

Agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, je zvanični zastupnik preko 100 univerziteta i koledža u Australiji, Kanadi, Americi i Novom Zelandu, koji nude različite nivoe studija i programe studiranja i mogu vam pomoći prilikom apliciranja za vizu, upisu, dobijanju stipendija i olakšati ceo proces odlaska na studije u inostranstvo.

Naš zadatak je da kroz individualan pristup, svakom klijentu izađemo u susret i pružimo kvalitetnu uslugu, koja obuhvata savetovanje, pomoć pri izboru i upis odgovarajućeg studijskog programa, stručnu pripremu aplikacije za vizu za studiranje i podršku tokom i nakon studija.

Tokom poslednjih 9 godina uspešno su vodili procedure i upisali veliki broj studenata na studije u inostranstvu, iz svih delova regiona Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Učesće na vebinaru je besplatno, ali je obavezna registracija na sajtu agencije za studiranje u inostranstvu Future Option.

Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00