ElenaSimic.net

Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu - Future Fair 2023

  • Početna
  • /
  • Blog
  • /
  • Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu - Future Fair 2023

Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu - Future Fair 2023


Tradicionalni sajam obrazovanja i stipendija "Future Fair” koji organizuje agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, biće i ove godine održan u Beogradu 31. oktobra 2023.

U fokusu ovogodišnjeg Future Fair sajma su zemlje engleskog govornog područja Australija, Kanada, Amerika i N.Zeland.

Datum: 31. oktobar 2023 (Utorak), 17:00 - 20:00
Mesto: Hotel Hyatt, Milentija Popovića 5, 11070 N.Beograd
Organizacija: Future Option - Agencija za studiranje u inostranstvu
Besplatna registracija na linkuwww.futureoption.net/sr/registraciona-forma-za-ucesnike-dogadjaj

text_banner_futurefair2023_1500_700_resized

Future Fair 2023 - Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu

Na ovogodišnjem sajmu će se predstaviti veliki broj univerziteta i koledža, koji pokrivaju programe i oblasti studiranja kao sto su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija i druge.

Imaćete priliku da saznate sve o opcijama studiranja, od osnovnih,master i doktorskih studija do stručnih programa i kurseva engleskog jezika, koji mogu biti dobar izbor za početak u fazi privikavanja na okruženje i za dalji nastavak studija.

Na ovom sajmu posetioci će moći i da se informišu o uslovima studiranja, stipendijama i školarinama, čuju iskustva i savete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama i razgovaraju direktno sa predstavnicima obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posetioci će imati priliku da se informišu o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja.

Vrhunski obrazovni sistem, rastuća ekonomija i visok životni standard, prelepa priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, čine ove zemlje veoma privlačnim destinacijama za međunarodne studente.

Ucesnici-Future-Option-sajma-australijskog-obrazovanja-2019_1

Šta možete da očekujete na sajmu:

  • Saznajte sve ponude prestižnih univerziteta, koledža i škola
  • Otkrijte univerzitete po svom izboru
  • Otkrijte opcije za diplomu, od kurseva, stručnih programa, osnovnih i master studija
  • Istražite širok spektar dostupnih stipendija
  • Savetovanje, procenu profila i mogućnosti na licu mesta
  • Birajte opcije iz različitih oblasti studija, uključujući IT, inženjering, dizajn i umetnost,ekonomije, medicine, biznisa i menadžment i još mnogo drugih

Učesnici Future Fair 2023

St.Cloud State University - Državni američki univerzitet St.Cloud, pravi hrabre i inovativne promene u načinu na koji služi studentima, što rezultira bogatijim, nagrađujućim i holističkijim iskustvom učenja od prvog dana.

Massey University - Univerzitet Massey sa Novog Zelanda nudi studentima niz osnovnih i postdiplomskih diploma, diploma i sertifikata.

Torrens University Australia - Jedan od australijskih univerziteta koji se najbrže razvija, nudeći veliki broj studijskih programa.

Centennial College - Državni koledž sa 5 kampusa i 7 specijalizovanih akademskih škola u Torontu, koji nudi programe iz različitih oblasti studiranja.

NorQuest - Državni koledž iz Edmontona, koji nudi stručne programe, diplome i sertifikate u oblastima zdravstva, socijalne zaštite, biznisa,životne sredine i tehnologija.

Griffith Universtity - Australijski univerzitet koji je nastao sa idejom da odgovara na trendove i da bude pionir u davanju rešenja kroz inovativnu nastavu i istraživanje.

Macquarie University - Državni istraživački univerzitet koji se nalazi u Macquarie parku u Sidneju, Australija.

Durham koledž - Smešten u srcu Durham regije, nudi studijske programe sa praksom koji studentima omogućavaju visoku kompetitivnost prilikom zapošljavanja

Douglas College - Najveći državni koledž u Britanskoj Kolumbiji, sa preko 20.000 studenata od kojih je 3.500 međunarodnih studenata koji dolaze iz 90 zemalja.

Kaplan Business School - Međunarodno priznati provajder visokog obrazovanja, fokusiran na pružanje individualne podrške kroz predavanja sa manjim brojem studenata.

Conestoga - Lider u politehničkom obrazovanju u Kanadi i jedan od najbrže rastućih državnih koledža, koji pruža širok spektar profesionalno orijentisanih programa.

International Language Academy of Canada (ILAC) - Škola koja je poslednjih 10 godina proglašavana za najbolju školu jezika u Severnoj Americi, sa preko 17.000 studenata iz više od 75 država iz svih delova sveta.

Edith Cowan University - Univerzitet iz Zapadne Australije, sa vrhunski opremljenim kampusom, koji pruža idealne uslove za industrijski relevanto učenje i istraživanje.

TAFE International Western Australia - Najveći državni koledž za internacionalne studente, koji žele da studiraju stučne studije na teritoriji Zapadne Australije.

Perth International College of English - PICE - Škola engleskog jezika koja se nalazi u srcu Perta i koja pruža najprofesionalniji standard nastave.

Deakin University - Univerzitet je rangiran u 1% najboljih univerziteta širom sveta (ShanghaiRankings) i među 50 najboljih mladih univerziteta u svetu (QS).

Niagara College - Državni koledž sa 3 kampusa u Ontariu, sa preko 12000 studenata uključujući i 4000 internacionalnih studenata.

Banner-2-event-futurefair_2023

Agencija za obrazovanje Future Option

Agencija Future Option je lider u obrazovanju u zemljama engleskog govornog područja i vaš savetnik za studiranje, putovanje i život u inostranstvu.

Naši iskusni savetnici pružaju stručnu pomoć prilikom upisa na studije u inostranstvu i apliciranja za studentske vize, koje vam omogućavaju studiranje na našim partnerskim institucijam i najprestižnijim univerzitetima i školama u inostranstvu.

Sveobuhvatan proces uključuje mentorstvo i savetovanje, izbor odgovarajućeg studijskog programa, upis na studije u inostranstvu, pripremu aplikacije za studentske vize i putovanje u odabranu zemlju.

Zašto bi studije u inostranstvu i Future Option trebali da bude vaš savršen izbor

  • Upoznajte naše globalno priznate i prestižne partnerske univerzitete i škole
  • Pružamo individualno savetovanje i uputstva na osnovu vašeg profila
  • Sveobuhvatna podrška od aplikacije do vize i dalje
  • Maksimizirajte uštedu vremena
  • Iskoristite našu visoku stopu uspešnosti dobijanja viza
  • Dobijte do 6 godina radnih prava nakon studija
  • Pružamo sve neophodne usluge na jednom mestu: OSHC osiguranje, saveti i uputstva za smeštaj, prevodjenje dokumenata itd...
  • Obezbedite mogućnost sticanja radnog iskustva tokom i nakon studija

Još razloga da odaberete Future Option

  • Partneri smo sa preko 200 vodećih univerziteta širom sveta
  • Pružamo kompetnu pomoć pri upisu studija i podnošenju zahteva za studentski vizu
  • Naši savetnici su iskusni i pristupačni
  • Direktan kontakt koji studenti imaju sa institucijama i brže dobijanje odgovora na prijavu
  • Više od 1000 studenata upisano na studije širom sveta

Vidimo se na sajmu!

Sačuvajte 31. oktobar u svom kalendaru za ovaj jedinstven događaj koji može da vam promeni život!

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta. 

* Nakon uspešne registracije, dobićete potvrdu na vaš email

Future Fair 2023

Datum: 31. oktobar 2023 (Utorak), 17:00 - 20:00
Mesto: Hotel Hyatt, Milentija Popovića 5, 11070 N.Beograd
Organizacija: Future Option - Agencija za studiranje u inostranstvu
Besplatna registracijawww.futureoption.net/sr/registraciona-forma-za-ucesnike-dogadjaj

Banner_1_futurefair_2023


Kontakt informacije:

Agencija Future Option - Global Education
 Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, lokal br.4, Beograd, Srbija
 +381 11 3340 474; +381 62 162 88 95
 info@futureoption.net
 www.futureoption.net

Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00