ElenaSimic.net

Poslovno putovanje u Kanadu

Poslovno putovanje u Kanadu


Kako biste poslovno putovali u Kanadu, potrebno je posedovati vizu koja omogućava ulazak i boravak na teritoriji ove zemlje u poslovne svrhe.

Detaljnije informacije o vizi koja Vam je potrebna na putu za Kanadu i mogućnostima koje ona pruža možete pronaći u nastavku ovog teksta.

Za poslovno putovanje u Kanadu potrebno je podneti aplikaciju za turističku vizu za ovu zemlju, uz propratnu potrebnu dokumentaciju koja dokazuje vaš status i svrhu putovanja.

Da bi vaša aplikacija bila odobrena morate dokazati da u Kanadu odlazite privremeno, odnosno na period manji od šest meseci, kako biste uzeli učešća u nekom poslovnom događaju, prisustvovali sastanku ili sajmu.

Ova viza vam omogućava da:

  • vršite kupovinu kanadskih dobara u ime inostrane kompanije ili vlade,
  • pravite narudžbenice za robu ili usluge,
  • prisustvujete sastancima, konferencijama i sajmovima,
  • pružate usluge u vezi sa ranije postignutim poslovnim dogovorom,
  • budete na dodatnom usavršavanju ili obuci od strane kanadske kompanije koja je partner kompaniji za koju radite u inostranstvu, koja pripada istoj franšizi ili koja je kompaniji za koju radite prodala određena dobra ili pružila usluge.

Taksa za obradu aplikacije za ovaj tip vize iznosi 185CAD (100CAD taksa za obradu aplikacije + 85CAD za davanje biometrijskih podataka).

Na odgovor od strane ambasade se u proseku čeka između dve nedelje i dva meseca, pa je na vreme potrebno planirati i pripremiti aplikaciju za vizu.

Najduži period na koji viza može biti odobrena je 10 godina, međutim imigraciona služba donosi konačnu odluku o trajanju vize i maksimalnom periodu boravka u Kanadi prilikom svake posete ovoj zemlji koji ne može biti duži od 6 meseci.

Agencija Future Option klijentima sa čitavog Balkana nudi uslugu kompletnog vođenja procesa za dobijanje turističke vize za Kanadu. Klijentima smo podrška tokom čitave procedure pripreme aplikacije, savetujemo ih, pregledamo i sređujemo dokumentaciju prema zahtevima imigracione službe i vodimo celu procedruru - od početne zamisli o putovanju do podnošenja aplikacije.

Imamo dugogodišnje iskustvo u pripremi aplikacija za turističke i poslovne posete Kanadi i možemo biti vaš pouzdan partner pri ostvarivanju poslovnih uspeha sa druge strane Atlantika.

Izvor: Preko Bare

Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00