ElenaSimic.net

Moje putovanje u Australiju: Od neuspešnih pokušaja do uspešne studentske vize

  • Početna
  • /
  • Blog
  • /
  • Moje putovanje u Australiju: Od neuspešnih pokušaja do uspešne studentske vize

Moje putovanje u Australiju: Od neuspešnih pokušaja do uspešne studentske vize


Kada sam prvi put počeo da planiram svoje putovanje u Australiju, nisam ni slutio da će biti toliko izazova na putu. Moja prva ideja bila je da dođem na turističku vizu, ali nekoliko puta sam bio neuspešan u pokušajima da je dobijem. Svaki odbijeni zahtev donosio je novu dozu razočaranja, ali nisam želeo da odustanem od svog sna.

Moje-putovanje-u-australiju-od-neuspesnih-pokusaja-do-uspesne-studentske-vize-2

Sve se promenilo kada sam saznao za Elenu Simić, agentkinju za vize koja je specijalizovana za Australiju. Njene preporuke i stručnost ulile su mi novu nadu. Nakon što smo se povezali, odlučio sam da pokušam sa studentskom vizom. Elena je bila izuzetno profesionalna i detaljna, i zajedno smo prošli kroz sve korake aplikacije. Zahvaljujući njenoj pomoći, moja studentska viza je konačno bila odobrena.

Dolazak u Adelaide bio je poseban trenutak. Osećao sam se kao da sam konačno ostvario svoj san. Moji rođaci su me srdačno dočekali, što je dodatno ublažilo nostalgiju za domom. Smešten kod njih, imao sam priliku da polako istražujem grad i kulturu.

Moje-putovanje-u-australiju-od-neuspesnih-pokusaja-do-uspesne-studentske-vize-1

Jedan od glavnih razloga mog dolaska bila je škola za engleski jezik. Trenutno pohađam International House School of English, i svakodnevno usavršavam svoje jezičke veštine. Škola je odlična, a nastavnici su izuzetno posvećeni. Ovo iskustvo mi je omogućilo ne samo da unapredim svoj engleski, već i da upoznam ljude iz celog sveta.

Iako je put do ovde bio pun izazova, svaki korak je bio vredan truda. Moje putovanje u Australiju je započelo kao serija neuspeha, ali uz pravu pomoć i istrajnost, pretvorilo se u jedno od najvažnijih iskustava mog života.

U budućnosti, planiram da istražim još više grad i samu državu i da nastavim da učim i rastem u ovom prelepom okruženju.

Moje-putovanje-u-australiju-od-neuspesnih-pokusaja-do-uspesne-studentske-vize-3

Ako razmišljate o sličnom putovanju, moj savet je da nikada ne odustajete od svojih snova, jer se oni uz pravu podršku i trud zaista mogu ostvariti.

Izvor: Budi Kengur

Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00