За мене

Елена Симиќ - Образовен агент за визи за Австралија

Образовен агент за визи за Австралија Елена Симиќ

Јас сум едукативен агент со големо искуство во запишувањето студенти на студии во Австралија. Преку многу години на работно искуство, успеав да запишам голем број студенти од Македонија, како и од сите делови на регионот ( Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Црна Гора) на студии во Австралија.

Исто така пружам асистенција и ги водам моите студенти во процедурата за добивање на студентска виза.

Покрај апликациите за студентски визи, јас успешно посредувам во подготовка на апликации и советување за туристички и партнер визи, како и за работни и иселенички визи преку овластен агент за миграција во Австралија.

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.


Типови на услуги

 • Советување за студирање во Австралија
 • Професионална помош при изборот на студијски програм и образовна институција
 • Упис на сите типови на студии во Австралија
 • Советување и подготовка на апликации за студентска виза
 • Професионална помош при подготовка на апликации за туристичка виза
 • Професионална помош при подготовка на апликации за партнер виза
 • Застапување на апликации пред Австралиската служба за имиграција
 • Професионална помош при подготовка на апликации за работни и иселенички визи (преку овластен миграцијски агент во Австралија)

Што нудам на моите клиенти

 • Професионално советување врз основа на официјални информации од Австралиската служба за имиграција
 • Транспарентност во работењето во секоја фаза на апликацијата
 • Искрен и реален пристап кон секој клиент
 • Одговорност во припремањето на апликацијата и почитување на фоговорените рокови
 • Детална процена на профилот и ситуацијата на секој клиент
 • Асистенција и пружање на поддршка и по доаѓањето во Австралија

Советување и подготовка на Визи за Австралија

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net