Туристичка виза за Нов Зеланд

Туристичка виза за Нов Зеланд


Постојат три вида на визи за посета на Нов Зеланд:

Туристичка виза

Потребна ви е туристичка виза ако планирате да патувате во Нов Зеланд како турист, да посетите роднини или пријатели или да посеувате некој краток курс.

Групна туристичка виза

Оваа виза е наменета за групни посети, каде целата група има иста цел на посетата и ист туристички аранжман за посета на Нов Зеланд.

NZeTA

Државјани на одредени земји на кои не им е потребна туристичка виза во Нов Зеланд и кои планираат да останат во Нов Зеланд до 3 месеци, можат да аплицираат за NZeTA.

Туристичка цел значи одмор во Нов Зеланд или посета на семејство, роднини и / или пријатели. Бизнис патување во Нов Зеланд вклучува учество во конференции, преговарање или истражување на пазарот за деловни цели.

Важни информации за Туристичката виза за Нов Зеланд


Советување и подготовка на Визи за Австралија, Америка, Канада и Нов Зеланд

Советување можете да закажете секој работен ден во мојата канцеларија или преку Skype или Viber, а претходно потребно е да пополнете прашалник за процена на вашиот профил.

Адреса

Бизнис центар Евроцентар
Македонска 30, Белград 11000

Работно време

Пон-Пет: 09:00 - 17:00

Е-пошта

contact@elenasimic.net