Studentska viza za Australiju

Studentska viza za Australiju


Procedura upisa na studij i dobivanje studentske vize nije jednostavna i zahtjeva dobro planiranje svakog koraka kako biste ostvarili vaš cilj i uspješno dobili studentsku vizu.

Ja vam mogu pomoći na putu ostvarenja vašeg sna tako što ću vas voditi kroz cijelu proceduru od odabira vašeg studijskog programa pa sve do apliciranja za vizu. Kroz čitav proces, svaki korak radimo skupa transparentno i s puno strpljenja. Ja ću vam pružiti potporu i nakon svršetka procesa i vašeg dolaska u Australiju.

Rad tijekom studiranja

  • Studentska viza vam omogućuje rad u Australiji. To predstavlja financijsku olakšicu za svakog studenta. Pravo na rad dobivate automatski sa studentskom vizom.
  • Obično, studentska viza omogućuje rad s polovicom radnog vremena (40 sati u vremenu od 14 dana) dok je nastava u tijeku, i neograničeno za vrijeme šk.praznika i državnih praznika u Australiji.
  • Koliko možete raditi kao student u Australiji svakako ovisi i od vrste studija koji ste upisali.
  • Članovi obitelji t.j partner nositelja studentske vize ima također pravo raditi u Australiji.

Procedura

  • Savjetovanje
  • Upis
  • Dobivanje ponude
  • Plaćanje školarine i dobivanje potvrde o upisu (Confirmation of Enrollment)
  • Apliciranje za studentsku vizu

Prednosti studentske vize

  • mogućnost rada tijekom studiranja
  • ne postoji starosna granica za studiranje
  • mogućnost stjecanja kvalitetnog obrazovanja i internacionalno priznate diplome
  • možete dodati vaše članove obitelji (partner i djeca) na aplikaciju i ići s obitelji u Australiju
  • možete produljiti vizu iz Australije
  • Temporary Graduate (485) viza
  • dobit ćete neprocjenjivo životno iskustvo

Uvjeti za dobivanje studentske vize

  • da ste upisani kao full time student
  • da imate potvrdu o upisu (Confirmation of Enrollment)
  • da imate zdravstveno osiguranje za međunarodne studente (OSHC)
  • da dokažete da planirate privremeno ostati u Australiji
  • da imate dovoljno financijskih sredstava za studiranje i boravak u Australiji
  • da imate položen neki od međunarodno priznatih testova engleskog jezika (IELTS, TOEFL, PTE itd.). Izuzetak je ako student upisuje tečaj engleskog jezika u Australiji, ako je student državljanin zemlje engleskog govornog područja ili ako je student studirao bar pet godina u zemlji engleskog govornog područja.
  • da ste osoba dobrog karaktera
  • državljani određenih zemalja trebaju obaviti liječnički pregled i dokazati da su u dobrom zdravstvenom stanju.

Studiranje u Australiji


Opcije studiranja u Australiji

Postoje različite opcije studiranja u Australiji

  • Tečajevi engleskog jezika
  • Programi za stručno usavršavanje (VET programi)
  • Osnovni studij
  • Poslijediplomski studij
  • Doktorski studij

Bitne informacije o Studentskoj vizi za Australiju


Savjetovanje i priprema za Vize za Australiju

Savjetovanje možete zakazati svakog radnog dana u uredu u Makedonskoj 30 u Beogradu ili online putem Skype/Viber-a, a prije toga potrebno je popuniti upitnik procjene profila.

Adresa

Poslovni centar Eurocentar
Makedonska 30, Beograd 11000

Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 17:00